INVESTEREN IN VASTGOED

Geld investeren in vastgoed is wat de meeste mensen graag doen. Het vervelende van de zaak is echter dat u niet kunt investeren als u over weinig geld beschikt. Grond en huizen kopen is namelijk niet goedkoop. Vooral niet wanneer u dit in een belangrijke stad of populaire badplaats wilt gaan doen.

Bent u in het bezit van een vermogen waarmee u kunt gaan investeren in vastgoed? Dan is zowel Nederland als het buitenland een goede optie voor het beleggen in vastgoed. In Nederland zijn de huizen sinds de crisis flink gedaald en het is dan ook op dit moment verstandig om hierin te investeren. De huizenmarkt zal zich na verloop van tijd weer normaliseren en u zult dan kunnen profiteren van een fantastisch rendement.

SPANJE EN FRANKRIJK INVESTEREN

Verder zijn Spanje en Frankrijk ook een goede optie om te investeren in vastgoed. Wij raden onze klanten aan eerst te bekijken welke plaatsen op het moment het populairst zijn en daarna opzoek te gaan het huis of appartement waarin u in wilt gaan investeren. Daarna kunt u dan het pand verhuren als vakantieverblijf wat u meer zal opleveren dan het huis gewoon onder contract particulier te verhuren.

Investeren in vastgoedprojecten is een aanrader. Hiermee investeert u namelijk in beleggingspanden die later aan particulieren verhuurd zullen worden. Zodra het pand of woning verhuurd wordt zal u direct een deel van de huur ontvangen en wat u dus onmiddellijk winst zal genereren.

Bent u echter van plan om een stuk grond te kopen? Dat kan natuurlijk ook een goede investering zijn.De prijs van grond zal namelijk altijd blijven stijgen en u hebt dan ook nog het voordeel om op lange termijn blackjack tvte kunnen bekijken of u deze wilt verkopen of er zelf iets op wilt gaan bouwen. In beide gevallen zal de investering nooit dalen.

Een ander voordeel van wanneer u in grond investeert is dat u deze ook kunt gebruiken als camping bedrijf gedurende de zomermaanden en dat levert uiteraard een hoog rendement op. Kortom, beleggen in vastgoed is altijd slim en u hoeft er niet iedere dag achteraan te gaan om te bekijken hoe het met uw investering gaat.


p2p CONSUMENTENLENINGEN | CDF